2014-09-15 09:35:41• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Erősítse kommunikációs képességeit

Napi horoszkóp szeptember 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Jobban tenné, ha bárkivel is folytat vitát, mára elásná a csatabárdot. A bolygók helyzete túl zaklatottá teszik önt, és még az is előfordulhat, hogy meggondolatlanul, a saját érdekei ellen érvel, vagy cselekszik. Közlekedjen óvatosan!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön rendkívül békés természetű, ma is különleges megértést tanúsít munkatársai iránt, akár a beosztottjáról, akár kollégájáról van szó. Szerencsére ugyanezt kapja ön is a főnökétől. Nem kell megalázkodnia senki előtt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A jegyén áthaladó Hold miatt érezheti úgy, hogy az érzelmeiről valamiféle számvetést kellene készítenie. Holott ez afféle fából vaskarika lenne. Inkább fejezze ki nyíltan a szeretetét, ölelje meg a gyerekeit, kedvesét, akár az anyósát is!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A csillagok állása ma valamiféle balesetveszély lehetőségét mutatják. Meglehet, ettől még az sem védi meg, ha ki sem mozdul a házából. A figyelmesség azonban igen. Bánjon ma óvatosan a gépekkel, kerülje a hirtelen mozdulatokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A jegyében járó Jupiter nemcsak önmaga fejlesztésében lehet a segítségére, de abban is, hogy javítsa a kapcsolatait, a társkapcsolatát. Ha eddig nem találta meg az igazit, most arra is van lehetősége. Tanulni, utazni hívják a csillagok.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az idő ellen nehéz hadakoznia. De van annak előnye is, hogy telnek az évek. A tapasztalatainak hála, valami előnyre is szert tett az elmúlt időben. Még mindig van mit tanulnia azonban: iratkozzon be egy tanfolyamra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ne engedje, hogy bárki olyan döntésre kényszerítse, amit nem szívből tesz meg. Ön híres a kompromisszumkötő képességéről, de kicsit most önmagáért is ki kellene állnia. Ha képtelen nemet mondani, legalább kérjen haladékot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy hirtelen jött meghívást kaphat ma: semmiképpen ne mondjon nemet! Ami első pillanatra nyűgnek tűnik az ön számára, valójában lehetőség és kihívás is egyben. Tovább kell fejlődnie, de bíznak a képességeiben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Mars hatására türelmetlenné és kihívóvá válik a viselkedése. Könnyen keveredik konfliktusokba, akár az élete párjával is. A háttérben valamilyen érzelmi frusztráció állhat valamelyikük részéről. Könnyen lehet, hogy csak félreértik egymást.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Végre vége van egy nehéz időszaknak az életében, úgy érezheti, a szerencse megint ön mellé állt. Lehet, hogy egy külföldi támogató, vagy ösztöndíj formájában élvezheti Fortuna támogatását. A szerelemre is újra kedve kerekedik ma este.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Érdemes erősítenie a kommunikációs képességeit. A közeljövőben ugyanis egyre többet kell szerepelnie, a nyilvánosság egyre nagyobb szerepet kap az életében. A megjelenésére is jobban kellene adnia! Újítsa fel a ruhatárát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem kellene engednie a családtagjai unszolásának, és éppen ezért nem kellene hagynia, hogy bolhából elefántot csináljanak. A szomszédokkal folytatott vitában igenis van esély a megegyezésre. Önöknek is jobb, ha nincs harag.

Napi horoszkóp

Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: